Marius de Jongere
Rotterdamse havenschilder
Contact
Reacties
In de afgelopen maanden ontving ik alleen maar positieve reacties op deze site. Het is plezierig om te vernemen dat mijn inspanningen op prijs worden gesteld. Dus dank daarvoor!

Vraag/aanbod De Jongere-werken
Een aantal mensen heeft me gevraagd of ik op de site plaats wil inruimen voor aanbod van De Jongere-werken en vragen naar (bepaalde) schilderijen of aquarellen. Aan dat verzoek heb ik inmiddels deels kunnen voldoen (zie: Te Koop)

Te koop gevraagd De Jongere van KLEIN FORMAAT.
Er hebben zich meerdere liefhebbers voor kleinere formaten gemeld:  De Jongere-schilderijen niet groter dan 30x50cm.

Voor mijn onderzoek en archief gevraagd:
- Van Marius Drulman is bekend dat hij ook schilderijen van straaljagers heeft gemaakt. Die moeten ergens zijn. Ik kom graag in contact met de eigenaren van die werken.
- Het schip De Rotterdam IV is door Marius op doek afgebeeld, o.a. gelegen bij het H.A.L.-gebouw. Misschien zijn er nog wel andere varianten. Willen de eigenaren van deze werken contact met mij opnemen?
 
Engelstalige versie
De website wordt ook in het buitenland bekeken, soms wordt me gevraagd om gedeelten tekst te vertalen. Dat is niet altijd doenlijk.
Misschien op termijn een Engelstalige versie, als ik een krachtiger websiteprogramma in gebruik ga nemen.

voor opmerkingen en vragen kunt u mij mailen:
intermanagement@zonnet.nl

Berichten die voorzien zijn van naam, adres en telefoonnummer kunnen op een antwoord van mij rekenen. Anonieme berichten beantwoord ik niet.


Hans Tap
Welkom op de site over Marius de JongereOver Marius DrulmanBoek over Marius de JongereExpertise en dienstenContact